5 Şubat 2015 Perşembe

buypasada şapka

değerli okuyucularımız ilk önce hoşgeldiniz sizleri buypasa sitemizde şapkalar kategorisinde bilgi vereceğim.
şapkalar  Fötr Şapka;  Şapka, çanta, çiçek ve başka süs eşyası yapmak için kullanılan ince ve yumuşak keçe kumaşından yapılmaktadır.
Yirminci yüzyılın başlarında fötr, şıklığı, takanın başını rüzgardan ve hava şartlarından koruması ve kullanılmadığı zaman katlanabilmesi gerçeğiyle şehirlerde popüler hale gelmişti. Şapka, genelde yasak bölge gangsterleri ve onları adalete teslim etmeye çalışan dedektif gibi terimlerle özdeşleştirilmişti. Fötr ’ün popülerleşmesi çok sayıda farklı stilin ortaya çıkmasını sağladı. Fötr şapkalar neredeyse akla gelebilen tüm renklerde bulunabilmektedir, ancak siyah, gri ve kahverengi gibi renkler daha çok kullanılmaktaydı.
Melon şapka gibi fötr şapka da 1950 sonları-1960 başlarında gözden düştü ve popülaritesi azaldı, daha rahat giyimiyle bilinen batı yakasında şapkanın beğeni kaybetmesi bu tarihten de önce oldu. 1950 başlarında klapa yakaların ve kravatların incelmesi, küçük siperli şapkalara geçişle sonlandı.
 Silindir Şapka; melon şapkaların tepe kısmının diğer şapkalara göre daha uzun ve silindir biçimi, kenar kısımları daha kısa olan şapka çeşididir. Tepe kısmı silindir parçasından yapıldığı için "silindir şapka" denmektedir.
Melon Şapka;  1850 yılında bir İngiliz olan Thomas William Coke tarafından yaratılan, asıl amacı at üzerindeyken alçak ağaç dallarından korumak olan, içi ve kenarlığı sert takviyeli bir şapka türüdür. Şeklen fötr şapkayı andırsa da ondan çok daha sert olup, üst kısmı içe girintili değil dışa bombelidir. 1960 yıllarına kadar dışarı çıkarken ayrılmaz bir giyim parçasıydı ama sonra popülerliğini kaybetti.
ve tabiki bir çok tarz şapkalarımızı www.buypasa.com adlı yeni açılacak olan sitemizde bulabilirsiniz.bu sitemizde aradığınız dünyaca marka ve ünlü ürünleri sizlere sunucağız bu ürünler ile sizlerin güvenini ve daha çok arağınız çeşitleri rahatlıkla bulabileceksiniz.
buypasa sitemizde bir tıklama ile istedğiniz ürünleri ayağınıza kadar gelicektir.
sitemizde gençlere layıkda şapkalarda bulunacaktır yazın kışın takmak için rengarenk şapkalarda mevcut olacaktır. şapka demek insanın bi tarz aksesuarı demektir bu aksesuarlara önem veren insanlar çok tabi birde yazın güneşten korunmak için alınan şapkalarda var tabi.
www.buypasa.com sitemzde sizlerin keyifle alışveriş yapmanızı ve güvenimizi sağlamayı bekler memnuniyetinize öncelik tanırız.iyi günler !!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder